“Ik krijg het niet gezegd” is iets dat ik vaak hoor. We houden ons in omdat het niet veilig voelt, omdat we anderen niet willen kwetsen, omdat we niet weten hoe we het moeten zeggen, omdat we bang zijn voor de reactie…

We willen het eerst zelf verteren… Maar voor je het weet verteert het ons. Uitdrukken wat je voelt is zo belangrijk. Ook al is het IN het zoekproces naar de juiste woorden of beelden. Geef jezelf toestemming om te zoeken!

Ik hou ervan om als therapeut dat zoekproces mee te ondersteunen. Welke woorden of beelden voelen écht juist voor jou? Ook voor mezelf ben ik regelmatig op zoek naar een manier om wat er in mij beweegt naar buiten te laten stromen. Een luisterend oor is dan goud waard. Ik zoek hoe ik dit ook voor mezelf kan zijn…

Papier en penseel zijn hierbij mijn trouwe vrienden.

Ze helpen me zien wat ik nog niet zag,

begrijpen wat ik nog niet wist

en verbinden me opnieuw met mijn kern.

Wat is jouw favoriete manier om uit te drukken wat je voelt? Waar bots jij op bij het uitdrukken van wat je voelt?

Laat het me weten, ik ben super benieuwd!

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!