Over mij

Ik ben Margot

Ik ben mama van drie jonge schatten. Het moederschap is voor mij een geschenk. Tegelijk is het ook een bron aan inspiratie in hoe je verbonden kunt blijven met je intuïtie als moeder en vrouw. Ik geniet van de uitdaging in onze moderne samenleving om het moederschap te verweven met mijn eigen missie.

Yoga, mediteren, dans en muziek zijn voor mij essentiële manieren om te verbinden. In 2019 ontdekte ik de kracht van soundhealing. Dit opende voor mij ook de energetische wereld om mee te werken. Ik leerde hoe er energetisch zoveel in en rondom ons beweegt waar we vaak niet bij stilstaan. En hoe helende klanken ons kunnen ondersteunen en een belangrijke duw in de rug kunnen zijn voor verandering.

 

De natuurelementen zijn mijn grote leermeesters. Voor mij biedt de natuur een toegangspoort tot the sense of belonging, verwondering, schoonheid en dankbaarheid. Ik ervaar haar ook als een medicijn dat je kan helpen in het loslaten van wat je niet meer nodig hebt en het opnieuw verbinden met de essentie van ons mens-ZIJN.

Mijn visie

Samen onderweg zijn

Elke mens creëert zijn leven vanuit wat echt wezenlijk is. Als we dit als samenleving ondersteunen, bouwen we aan een betere wereld. Soms moeten we hindernissen uit de weg ruimen en zaken helen om ons volle potentieel te kunnen leven. Dit is deel van ieders groeipad dat Verbindend Leven helpt bewandelen.

 

De kracht van samen onderweg zijn, is de laatste jaren dieper tot me doorgedrongen. Hoe waardevol het is om je te durven tonen en te durven laten dragen als het minder goed gaat en ook samen te genieten en je vreugde te delen als het goed gaat. Je kunt je weg naar groei en verbinding alleen aan. Daar twijfel ik niet aan, je bent het gewend en hebt het altijd zo gedaan. Net dan is het voor jou goed om te verbinden met anderen. Je gedragen voelen door de ander en de ander mee ondersteunen, kan zorgen voor een stroomversnelling in jouw groeiproces.

Werkervaring

Ik heb 10 jaar ervaring in de geestelijke gezondheidszorg (CGG). De laatste jaren gaf ik er met veel passie de creatieve groepstherapie. Verder ben ik opgeleid als cliëntgericht psychotherapeut.

Mijn opleiding en werk als psychotherapeut vormen een stevige voedingsbodem waarop de activiteiten van verbindend leven kunnen groeien en bloeien.

Opleidingen & vormingen

• Master klinische psychologie KULeuven
• Cliëntgerichte psychotherapie opleiding KULeuven
• Focusing niveau 1-2 (Gerd Parquin – Cambiarte)
• Focusing en Creatieve technieken (Tine Swyngedouw)
• 3 maanden traject innerlijk leiderschap (Griet Smits – De Grieten)
• Transcendente meditatie (Nina Herrewegen)
• Andes-kosmovisie-rituals&healing (Zayin Zamora– Earth&Woman together)
• Stembevrijding (Mieke Polfliet – Thuis in jezelf)
• Soundhealing (Nestor Kornblum en Michelle Averard – Harmonic sounds)

Contact

Een vraag of opmerking?

Verbindend Leven

Margot Van Haegenborgh
Reynaertsstraat 4
2547 Lint
info@verbindendleven.be

Ondernemingsnummer: 0741 766 621
Erkenningsnummer: 882110563
Visumnummer: 287922

Interesse in verbindend leven?

Het leven voluit aangaan in verbinding met jezelf, je omgeving, het grotere geheel. Klinkt dit je als muziek in de oren? Ontdek Verbindend leven in elk aspect. Voel welk aspect van Verbindend leven jou aanspreekt en gebruik dit gevoel als leidraad voor jou volgende stap naar groei.

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!