Individuele begeleiding

Ik help je graag mee op weg. We kijken samen wat jou kan helpen om je beter in je vel te voelen en meer van het leven te kunnen genieten. Wat heb jij nodig om jezelf te kunnen zijn en je volle potentieel te leven?

In een kennismakingsgesprek toetsen we af of er een match is tussen jouw vraag en mijn aanbod. Zo ja, kunnen we samen bekijken hoe we jouw groeitraject vormgeven (therapeutische gesprekken, creatieve ingangswegen, wandelcoaching,…).

Mijn achtergrond als klinisch psycholoog en cliëntgerichte therapeut vormen een stevige basis die ik graag combineer met creatieve methodieken. Ook het lichaam is voor mij een onontbeerlijk element in groei en herstel. Als een wijze ingangspoort naar ons zelfhelend vermogen.

Sinds november vind je mij ook in De Geboortepraktijk! Mama’s en papa’s (in wording) kunnen bij mij terecht voor psychologische ondersteuning.

WANNEER
Contacteer me om een kennismakingsgesprek in te plannen.

DUURTIJD
50 minuten

WAAR
Op dinsdag vind je me in De Geboortepraktijk (Kapelstraat 39, 2550 Kontich)
Op donderdag in praktijk Hoge Akker (nummer 13, 2550 Kontich)

PRIJS
€65
per sessie (De terugbetalingsmodaliteiten worden bepaald door de mutualiteiten. Informeer bij jouw ziekenfonds of klik hier voor meer info).

Vrouwencirkel

In alle eenvoud in een cirkel samenkomen. Een moment om te verbinden met de essentie van wat er in jou leeft. In de drukte gaan we hier zo vaak aan voorbij. Stel je voor: een veilige ruimte waar het er mag zijn, het woorden mag krijgen, het gezien en met veel liefde ontvangen mag worden. Vaak is dat alles wat het nodig heeft.

De kracht zit erin dat we dit samen doen. In gelijkwaardigheid en met al onze verschillen in wie we zijn en wat we voelen. Elk van ons mag haar plekje innemen.

Wil je graag meer weten over wat een vrouwencirkel precies inhoudt? Aarzel niet om me te contacteren.

Wil je graag een vrouwencirkel met jouw vriendinnen organiseren? Ik kom met veel plezier jouw cirkel begeleiden. Contacteer me gerust voor meer info.

WANNEER

Do 6 april
Do 4 mei
Zo 4 juni
Wo 30 augustus
Vr 29 september
Za 28 oktober
Ma 27 november

 

WAAR
Atelier
2500 Lier

DUURTIJD
Van 20u tot 22u

PRIJS
€25
pp per cirkel – indien vooraf betaald

€30 pp per cirkel – ter plekke betalen

PachaMamaCirkel

Verbinden als mama’s (in wording) is goud waard. Samen met de Pachamamavroedvrouwen organiseren we cirkels voor mama’s postpartum én zwangere mama’s.

Deze PachaMamacirkel is een magisch moment van samen mogen ZIJN. Waardevolle me-time  waarin je kan verbinden met je lichaam en vrouwelijke kracht samen met andere mama’s. Het is fijn om te ervaren hoeveel ‘gedeeld’ er is in onze levens naast alle waardevolle verschillen.

 

Wil je graag meer weten over wat een PachaMamaCirkel precies inhoudt? Aarzel niet om me te contacteren.

WANNEER

Vr 21 april – mama’s postpartum
Wo 31 mei – zwangere mama’s

WAAR
Pachamamavroedvrouwen
2100 Deurne

DUURTIJD
Van 19u30 tot 21u30

PRIJS
€25
pp per cirkel – indien vooraf betaald

€30 pp per cirkel – ter plekke betalen

Zelfzorg Kompas voor mama’s

Samen met andere mama’s verbinden we rond hoe je op een liefdevolle manier mama kan zijn zonder jezelf uit het oog te verliezen. Na dit traject weet je wat écht belangrijk is voor jou en hoe je dat op een natuurlijke manier kan inbouwen in je dagelijkse leven.

Als mama geef je zo veel. Je staat steeds klaar voor elk gezinslid en ondersteunt hen op praktisch en emotioneel vlak. Jij bent hun anker en veilige haven. Daardoor kom je soms niet toe aan waar jij nood aan hebt. Geef jezelf ook de kans om op te laden! Maak 3 avonden tijd en ruimte voor…

Zijn in plaats van zorgen

Opladen in plaats van geven

Ruimte voor jezelf in plaats van de ander

Stilstaan in plaats van praktisch bezig zijn

Gun het jezelf, je verdient het!

WANNEER
Reeks van 3 avonden steeds van 19u30-21u30
Vrijdag 28 april 2023
Vrijdag 5 mei 2023
Vrijdag 26 mei 2023

WAAR
Geboortepraktijk – Kapelstraat 39 in Kontich

DUURTIJD
3 x 2 uur

PRIJS
€ 146
(inclusief Me-Time notitieboekje)

Zwangerschapsritueel

Als zwangere vrouw draag je je kind en leef je toe naar de geboorte. Binnenkort lever je een topsportprestatie en ontvang je nieuw leven in jouw wereld. Een stap waarbij het fijn is om je te verbinden met dierbaren die jou ondersteunen.

In een mother blessing ceremony laat jij je ondersteunen door de vrouwelijke verbindende energie van vrouwen uit je familie of omgeving die jij vertrouwt. Iedereen die jij uitnodigt, brengt een wens of symbolisch cadeau mee (tekstje, tekening, liedje, prent, voorwerp) om jou te ondersteunen in de komende periode en het nieuwe leven dat in jou groeit, te eren en verwelkomen.

ONLINE VOORBEREIDING
Ik begeleid je in een online-module om te kijken wat jouw wensen zijn rond hoe je dit moment wilt invullen en vormgeven. Ik ondersteun je in het organiseren van dit moment zodat jij in volle overgave kan ontvangen. Je krijgt een werkboekje waarin je deze gebeurtenis kan vormgeven.

WANNEER
Op aanvraag
– Neem gerust contact met me op om de opties te bespreken. Indien je wenst kan ik ook jouw cirkel live komen begeleiden.

WAAR
Het voordeel van dit online traject is dat je het op je eigen tempo kan afwerken. Je kan het volledig afstemmen op jouw ritme, jouw noden en wat mogelijk is in je dagelijkse leven. De datum voor de ceremonie kan jij bepalen.

DUURTIJD
Je bent vrij om aan dit traject weinig of veel tijd te besteden.

PRIJS
Nu aan €57 (inclusief boekje)

Live begeleiding ceremonie (prijs O.T.K.)

Helemaal in je element

Wat heeft elk element jou te vertellen?

Zin om de betekenis van vuur, wind, aarde, water in jouw leven
ten volle te ontdekken? Verbind je volledig met de natuurelementen en hun prachtig medicijn via beweging, energetisch werk, creatieve oefeningen, visualisaties, rituelen en cirkelwerk.

Beleef het! Doorgrond het! Duik erin!

Voor deze dagen werk ik met veel plezier samen met Griet Smits en Geertje Benoit.

WANNEER
Water zaterdag 22 april 2023
Wind zaterdag 3 juni 2023

DUURTIJD
Telkens van 10u tot 17u

WAAR
Op deze magische plek:
Appelweg 122A
3221 Nieuwrode

PRIJS
€110 voor 1 dag
(inclusief drank en versnapering)
€380 voor de hele cyclus

Soundhealing

Met Soundhealing biedt Verbindend Leven een originele toegangspoort tot innerlijke groei. Klank is trilling. In combinatie met een helende intentie en liefdevolle energie word je ondergedompeld in klanken die afgestemd zijn op jouw energetische noden van het moment. Zo kun je ontspannen, opladen, je veerkracht resetten, stress, spanning of blokkades opheffen.

Hierdoor komt er opnieuw ruimte, beweging, evenwicht en een positieve energiestroom op gang in je lichaam en geest.

WANNEER
Op aanvraag
– Neem gerust contact met me op om de opties te bespreken

WAAR
Hoge Akker 13, Kontich

DUURTIJD
1 uur (Inclusief inleidend en afrondend gesprek)

PRIJS
€75 per sessie

Wandeltherapie

Samen op stap. Letterlijk en figuurlijk. Al wandelend in de natuur verkennen we jouw vraag, nood, waar je tegenaan loopt, waar je naar toe wil en wat jou daarbij kan helpen. De fysieke beweging zorgt ervoor dat emoties die verankerd zitten in ons lichaam makkelijker in beweging komen. De natuur creëert een perfect kader om aan zelfonderzoek te doen: rust, ruimte en een gevoel van gedragenheid.

WANNEER
Op aanvraag.
Contacteer me gerust om de opties te bespreken.

WAAR
Het uilenbos
of een locatie naar keuze die we samen bepalen.

DUURTIJD
50 min

PRIJS
€65
per wandelsessie

Heb je een vraag?

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld, zit je met een vraag of wil je weten wat dit aanbod voor jou kan betekenen? Laat het me weten!

Benieuwd naar mijn verhaal?

Ik ben Margot, bezielster van Verbindend Leven. Ik ben gepassioneerd door de beweging van verbinding maken en hou van creatieve ingangswegen.

Het is mijn droom om te leven vanuit mijn hart en anderen te ondersteunen in hun zoektocht naar verbinding met hun essentie. Door mensen te verbinden met hun dromen, groeikracht, positieve en helende energie, kunnen ze hun volle potentieel leven. Met plezier (en een gezonde portie gewroet) maak ik dagelijks mijn evenwichtsoefening in het verbinden met mijn kern.

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!