Over jou

Wie ben jij?

Verbinding is voor jou essentieel. Je wilt je volle potentieel leven.

Je wilt groeien en contact maken met wat er in jou leeft. Hiervoor wil je de wijsheid van je lichaam nog extra aanspreken en benutten.

Je wilt nog meer ontdekken wat jouw talenten zijn en van daaruit leven. De vreugde ervaren van jezelf te kunnen zijn is iets waar je naar verlangt.

Je wilt stappen ondernemen om je dromen te realiseren. En tegelijk meer in het hier en nu leven en de dankbaarheid voor kleine dagdagelijkse dingen omarmen.

Je wilt jouw groeiproces een boost geven op een creatieve manier.

Je bent zelf al op weg, neemt verantwoordelijkheid op in jouw groeiproces en kan bij een specifiek thema of aspect nog extra ondersteuning gebruiken of het zou je deugd doen dat iemand even meeloopt op je weg.

Herken jij jezelf hier in?

Bekijk het aanbod van Verbindend leven en voel wat dit voor jou kan betekenen.

Ik kijk er naar uit je te leren kennen!

Mijn visie

Samen onderweg zijn

Elke mens creëert zijn leven vanuit wat echt wezenlijk is. Als we dit als samenleving ondersteunen, bouwen we aan een betere wereld. Soms moeten we hindernissen uit de weg ruimen en zaken helen om ons volle potentieel te kunnen leven. Dit is deel van ieders groeipad dat Verbindend Leven helpt bewandelen.

 

De kracht van samen onderweg zijn, is de laatste jaren dieper tot me doorgedrongen. Hoe waardevol het is om je te durven tonen en te durven laten dragen als het minder goed gaat en ook samen te genieten en je vreugde te delen als het goed gaat. Je kunt je weg naar groei en verbinding alleen aan. Daar twijfel ik niet aan, je bent het gewend en hebt het altijd zo gedaan. Net dan is het voor jou goed om te verbinden met anderen. Je gedragen voelen door de ander en de ander mee ondersteunen, kan zorgen voor een stroomversnelling in jouw groeiproces.

Contact

Een vraag of opmerking?

Verbindend Leven

Margot Van Haegenborgh
Reynaertsstraat 4,
2547 Lint
info@verbindendleven.be

Ondernemingsnummer: 0741 766 621
Erkenningsnummer: 882110563
Visumnummer: 287922

Interesse in verbindend leven?

Het leven voluit aangaan in verbinding met jezelf, je omgeving, het grotere geheel. Klinkt dit je als muziek in de oren? Ontdek Verbindend leven in elk aspect. Voel welk aspect van Verbindend leven jou aanspreekt en gebruik dit gevoel als leidraad voor jou volgende stap naar groei.

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!