AANBOD

Zelfzorg Kompas

Opnieuw verbinden met jezelf

Samen gaan we op zoek naar hoe jij werkelijk je batterijen kan opladen.   Consulteer jouw zelfzorg kompas en ontdek hoe je dit doeltreffend recept kan verweven in je dagelijkse leven.

Zelfzorg is geen luxe. Het is mogen ademen, mogen zijn. Het is het vertrekpunt van waaruit we verbinding maken en er kunnen zijn voor anderen. Het is essentieel en het hoeft niet altijd groots en moeilijk te zijn. Ware momenten van geluk zijn gratis. De omstandigheden creëren vraagt wel liefdevolle aandacht. Daarbij mag jij ondersteund worden.

 

Het is goud waard om te midden van ons drukke leven even stil te staan. Na deze workshop weet jij hoe je werkelijk je batterijen kan opladen. Je kan jouw drempels overwinnen en kiezen voor wat écht goed is voor jou. Je capaciteit om haarfijn aan te voelen wat de ander nodig heeft en voor die ander te zorgen kan je inzetten om goed voor jezelf te zorgen.

Ga de uitdaging aan en maak van zelfzorg een prioriteit. Ervaar hoe deze transformatie een effect heeft op jouw activiteiten en relaties. Hoe relatief tijd is en hoe energie in een oogwenk opnieuw kan stromen. Jouw positieve energie straalt en heeft een impact in alles wat je doet en op iedereen die je ontmoet.

 

Hét antwoord op de zelfzorg vraag vind je hier niet. Verbindend Leven gaat met dit aanbod verder dan een quick-fix oplossing. Wel leer je jouw zelfzorg kompas consulteren. Een doeltreffend recept dat je kan verweven in je dagelijkse leven. Een antwoord dat helemaal op maat is van wie jij bent en wat hier en nu nodig is voor jouw welzijn.

Voor jou…

 

bezige bij, doener én denker, jij met al eens wat hooi op je vork veel op je bord, 101 dingen die aan je trekken, jij die multitaskt, jezelf al eens voorbij loopt, jij die geeft en geeft en steeds klaar staat om er voor de ander te zijn.

Gun het jezelf!

 

Tijd en ruimte creëren voor jezelf is goud waard!

 

Na dit traject kan je zelfzorg op een natuurlijke manier inbouwen in je dagelijkse leven. Als we goed voor onszelf zorgen, kunnen we een meerwaarde zijn voor anderen. Dat maakt zelfzorg tot zinvolle investering. Duik in deze workshop en win tijd, energie, werkvreugde en verbinding in je contacten.

Volgende editie: Zelfzorg Kompas voor mama’s

WANNEER
Dinsdagavonden van 19u30-21u30
31 mei, 7 en 21 juni 2022

WAAR
Antwerpen – Praktijk 3House (Oudaan 16)

DUURTIJD
3 x 2 uur

PRIJS
€ 146
(inclusief Me-Time notitieboekje)

Wat anderen zeggen

 

“Het Zelfzorg Kompas was het beste cadeau dat ik ooit aan mezelf gaf.

De avonden zelf zijn een oase van ontspanning an sich.

Er is tijd voor zelfreflectie en uitwisseling in groep”

Nina

Boek deze workshop als werkgever

 

Als betrokken leidinggevende wil jij graag dat je teamleden in hun kracht staan. Dit traject biedt een meerwaarde voor hen én voor jouw organisatie. Als we goed voor onszelf zorgen, kunnen we een meerwaarde zijn voor anderen. Dat maakt zelfzorg tot zinvolle investering. Duik in deze workshop en win tijd, energie, werkvreugde en verbinding in je contacten.

WANNEER

Op aanvraag – We bekijken samen welk moment past in de agenda van jouw teamleden

WAAR
Op aanvraag – Ter plekke in jouw organisatie of op een locatie aangeboden door Verbindend Leven

DUURTIJD
Op aanvraag
– Op maat en aanpasbaar aan de wensen van jouw organisatie.

PRIJS

Op aanvraag – Contacteer me gerust voor een offerte op maat (afhankelijk van locatie en aantal deelnemers).

Aanbod

Bekijk het volledige aanbod

van Verbindend Leven

Meer weten over mijn aanbod?

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld, zit je met een vraag of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem persoonlijk contact met je op.

Waarover wil je graag meer weten?

Benieuwd naar mijn verhaal?

Ik ben Margot, bezielster van Verbindend Leven. Ik ben gepassioneerd door de beweging van verbinding maken en hou van creatieve ingangswegen.

Het is mijn droom om te leven vanuit mijn hart en anderen te ondersteunen in hun zoektocht naar verbinding met hun essentie. Door mensen te verbinden met hun dromen, groeikracht, positieve en helende energie, kunnen ze hun volle potentieel leven. Met plezier (en een gezonde portie gewroet) maak ik dagelijks mijn evenwichtsoefening in het verbinden met mijn kern.

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Je bent ingeschreven! In je mailbox vind je alvast een warm welkom.

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Je bent ingeschreven! In je mailbox vind je alvast een warm welkom.