AANBOD

Zelfzorg Kompas

Aanbod voor particulieren én organisaties: zet jouw teamleden in hun kracht! Maak van zelfzorg een prioriteit. Win tijd, energie, werkvreugde en verbinding in je contacten. Ontdek dit simpel recept met diepgaand resultaat.

Zelfzorg is een actueel thema. De snelheid en hoge verwachtingen van deze tijden vormen een uitdaging. Het is vaak het eerste dat we schrappen als we het druk hebben, lijden onder stress of meegesleept worden in de dagdagelijkse bezigheden of de emotionele rollercoaster van het leven. Soms merken we pas dat we onszelf verwaarloosd hebben als het te laat is.

Verbindend Leven creëert samen met jou een moment om hierbij stil te staan: hoe kan jij voor jezelf zorgen? Dat is goud waard in onze samenleving waar we vaak middenin de drukte zitten en voort razen. Als we toch even tijd hebben, snakken we naar iets ‘ontspannend’ en kiezen voor de makkelijkste weg: een snelle beloning. Die makkelijkste weg biedt ons niet altijd de meeste kans om onze batterijen op te laden. Het kan soms een drempel zijn of wilskracht vragen om te kiezen voor wat écht goed is voor ons. Vaak vinden we het makkelijker om voor iemand anders te zorgen dan voor onszelf. We voelen haarfijn aan wat die ander nodig heeft en maken er tijd en ruimte voor. In dit traject leer je hoe je deze capaciteiten ook kan gebruiken om goed voor jezelf te zorgen. 

Maar al te vaak wordt een quick-fix oplossing voorgehouden: iets materieel, vakantie, gezonde voeding, medicijnen, geld, een ochtendroutine en noem maar op. Hét antwoord op de zelfzorg vraag. Dit is wat we het liefste willen in onze drukke levens. Verbindend Leven gaat met dit traject verder dan een quick-fix. In plaats daarvan bieden we je een doeltreffend recept dat je kan verweven in je dagelijkse leven. Je leert jouw eigen zelfzorg kompas consulteren. Een antwoord dat helemaal op maat is van wie jij bent en wat je hier en nu nodig is voor jouw welzijn.

Ga de uitdaging aan en maak van zelfzorg een prioriteit. Ervaar hoe deze transformatie een effect heeft op jouw activiteiten en relaties. Hoe relatief tijd is en hoe energie in een oogwenk opnieuw kan stromen. Jouw positieve energie straalt en heeft een impact in alles wat je doet en op iedereen die je ontmoet.

Boek deze workshop als werkgever

 

Als betrokken leidinggevende wil jij graag dat je teamleden in hun kracht staan. Dit traject biedt een meerwaarde voor hen én voor jouw organisatie. Als we goed voor onszelf zorgen, kunnen we een meerwaarde zijn voor anderen. Dat maakt zelfzorg tot zinvolle investering. Duik in deze workshop en win tijd, energie, werkvreugde en verbinding in je contacten.

WANNEER
Op aanvraag – Dit kan samen met jullie bepaald worden en aangepast aan jullie planning/agenda.

WAAR
Op aanvraag – Kan op een locatie door jullie bepaald of door een locatie die door Verbindend Leven wordt aangeboden.

DUURTIJD
Op aanvraag
– Volledig op maat en aanpasbaar naar jullie wensen.

PRIJS

Op aanvraag – Aangezien het hier gaat om een service op maat is het onmogelijk hier een vaste prijs op te plakken, maar contacteer ons gerust voor een vrijblijvende offerte.

Boek deze workshop als particulier

 

Tijd en ruimte creëren voor jezelf is goud waard.

Na dit traject kan je zelfzorg op een natuurlijke manier inbouwen in je dagelijkse leven. Als we goed voor onszelf zorgen, kunnen we een meerwaarde zijn voor anderen. Dat maakt zelfzorg tot zinvolle investering. Duik in deze workshop en win tijd, energie, werkvreugde en verbinding in je contacten.

WANNEER
Dinsdagavonden van 19u30-21u30
1, 8 en 22 februari 2021

WAAR
3House – Oudaan 16, 2000 Antwerpen

DUURTIJD
3 x 2 uur

PRIJS
€ 149

Aanbod

Bekijk het volledige aanbod workshops van Verbindend Leven

Meer weten over mijn aanbod?

Is je nieuwsgierigheid geprikkeld, zit je met een vraag of wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Vul onderstaand contactformulier in en ik neem persoonlijk contact met je op.

Waarover wil je graag meer weten?

Benieuwd naar mijn verhaal?

Ik ben Margot, bezielster van Verbindend Leven. Ik ben gepassioneerd door de beweging van verbinding maken en hou van creatieve ingangswegen.

Het is mijn droom om te leven vanuit mijn hart en anderen te ondersteunen in hun zoektocht naar verbinding met hun essentie. Door mensen te verbinden met hun dromen, groeikracht, positieve en helende energie, kunnen ze hun volle potentieel leven. Met plezier (en een gezonde portie gewroet) maak ik dagelijks mijn evenwichtsoefening in het verbinden met mijn kern.

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Je bent ingeschreven! In je mailbox vind je alvast een warm welkom.

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Je bent ingeschreven! In je mailbox vind je alvast een warm welkom.