Ik droom al een tijdje van stilte. Niet elke seconde iemand rond mijn oren met vragen of verhalen. Mezelf nog eens horen denken. Of nog beter: helemaal niet denken. Samen op vakantie met andere gezinnen ontdekte ik nog eens hoe slecht ik tegen te veel geluid kan. Tegelijk is samen zijn ook super fijn. Dé oplossing lijkt mij een hoofdtelefoon met noise cancelling. Ik droom al een tijdje van deze instant stiltemaker. Zet ik hem op mijn verlanglijstje of gun ik het mezelf meteen?

Leuk om met andere mama’s te spreken over onszelf dingen gunnen. Wat doe jij eigenlijk voor jezelf? Geld, tijd en ruimte innemen bleken al gauw een stokje te steken voor me-time. Wat zou jij voor jezelf doen als er geld en tijd genoeg was? De antwoorden waren niet eens zo groots: ‘nog eens naar de kapper gaan’, ‘elke week iets van sport doen’, ‘nog eens een weekendje weg met twee’. Het uitspreken van deze verlangens maakte ons al blij.

Volgens mij werkt het soms ook omgekeerd! Dit voor jezelf doen creëert overvloed. Een overvloed aan energie en (zelf)liefde. De ideale voeding om weer bedding te kunnen zijn.

Wat zou jij voor jezelf doen als er geld en tijd genoeg was?

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!