Een dag met gezeur, vallen, pijn, ruzie, gekibbel, gezucht… er is altijd wel iemand niet content. Er is altijd wel iemand die aan mijn mouw hangt of iets nodig heeft. Het maakt me tot de moeder die ik niet wil zijn: zeurend met een kort lontje, weinig geduld en weinig energie.

Waar ben ik in dit verhaal?
Mijn empathische man die me op het einde van die dag niet vindt, vraagt zich even af of ik door het open raam ontsnapt ben. Die erkenning doet al heel veel.

Ondertussen weet ik dat dit ook gewoon over gaat. Dat het vaak een kwestie is van draag-vlak te zijn. Een bedding waarin de rivier stroomt. Hoe ze stroomt maakt niet uit, de bedding houdt stand. Het lukt me soms zo’n bedding te zijn voor onze kinderen. Soms ook niet. Dan is het tijd om meer zelfzorg in te bouwen. Om te zoeken naar mezelf in dit verhaal en daar opnieuw verbinding mee te maken.

Vraag jij je soms ook af waar jij bent in dit verhaal?

Ben je op zoek naar wat écht belangrijk is voor jou?
En hoe je dat als mama kan inbouwen in je dagelijkse leven?

Dan is het Zelfzorg Kompas voor Mama’s iets voor jou:

Samen als mama’s verbinden rond hoe je op een liefdevolle manier mama kan zijn zijn zonder jezelf uit het oog te verliezen! Je krijgt zowel praktische als emotionele handvaten.

vrijdag 26 mei 2023
vrijdag 9 juni 2023
vrijdag 23 juni 2023
Geboortepraktijk, Kapelstraat 39 in Kontich

Super welkom!

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!