Zelfzorg is geen luxe
Het is mogen ademenen
Mogen zijn
Het is het vertrekpunt
Van waaruit we verbinding maken
En er kunnen zijn voor anderen
Het is essentieel
En het hoeft niet altijd groots en moeilijk te zijn
Ware momenten van geluk
Zijn gratis
Maar de omstandigheden creëren
Vraagt wel liefdevolle aandacht
En daarbij mag jij
ondersteund worden
Door pure verwennerij

Het moederschap is voor mij een geschenk. Tegelijk is het ook een uitdaging om als moeder van drie jonge kinderen voor mezelf te blijven zorgen. Kinderen nemen gewoon wat ze nodig hebben (die van ons alleszins). En gelukkig maar. Zo komen ze hopelijk niet al te veel tekort. Als mama kom je dan met wat geluk op de (euhm even denken…) 5de plaats na je kinderen, je partner, je huishouden, je werk (je kan zelf jouw juiste volgorde maken;)). Misschien heb jij geen kinderen maar wél veel bezigheden die tijd voor jezelf niet altijd evident maken.

Als ik dag en nacht aan het zorgen ben en geen startenergie heb voor goeie zelfzorg, zijn er een paar dingen die me écht deugd doen. Dat zijn ook materiële dingen die me opnieuw verbinden met mezelf. Ik zocht ze voor jou samen en maakte er een verwenpakket van. In dit verwenpakket vind je natuurvriendelijke producten van enkele gepassioneerde ondernemers die met veel liefde hun kundigheid inzetten voor pure verwennerij. Elk pakket bevat een laagdrempelige manier om jezelf verdiende zorg en aandacht te geven: drie audio’s van Verbindend Leven. Je kan ze beluisteren op je eigen tempo, in je eigen vertrouwde omgeving, op een rustig moment of als je er één wil creëren. Zo krijg je de kans om je aandacht naar binnen te richten en even te ademen. Even jezelf die tijd, ruimte en aandacht geven die je zo verdient. Even mogen zijn wie je bent naast alles wat je doet. Even mogen genieten van schoonheid, lekkernij, gezelligheid, verbondenheid… Gewoon omdat het niet altijd moeilijk hoeft te zijn. Gewoon omdat het kan!

Ontdek het verwenpakket in drie vormen: voor iedereen die nood heeft aan Me-time, voor kersverse mama’s en voor mama’s-in-wording. Het kan een cadeau zijn voor jezelf of voor iemand die je dierbaar is. Bestel nu alvast jouw exemplaar (verzending of afhalen vanaf 10 november 2021).

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!