Vier tips voor een opgeladen batterij

Een opgeladen batterij is in deze winterse dagen met actieve kinderen en weinig zonlicht een droom. Hoe is dat voor jou? Hoe opgeladen is jouw batterij op dit moment?

Voor mij helpt het beeld van een innerlijk vuur. Dat vuur heeft hout nodig om te branden. Niet zomaar hout, het juiste hout. Je kan er jarenlang nat hout op leggen en verbaasd zijn waarom je verlangens geen werkelijkheid worden. Als je doet waar je blij van wordt, wakkert dat je vuur aan. Plots kan je de wereld aan. Wat is voor jou goed hout? Wat doe je dan? Met wie ben je dan? Op welke manier ben je dan verbonden met jezelf?

Mijn vier tips voor een opgeladen batterij:

  • Positief denken: de verhalen die je over jezelf vertelt kan je herschrijven
  • Gezonde gewoonten: ons lichaam is ons heilig huis, het heeft de juiste aandacht, voeding, beweging, rust en zonlicht nodig
  • Verbinding: geeft ons vleugels en ons menselijk bestaan betekenis
  • Vuur: wakker je vuur aan door die dingen te doen waar je ├ęcht blij van wordt

Wil jij je innerlijk vuur verder verkennen? Tijdens de workshop Helemaal in je element VUUR workshop maken we ruimte om hier diepgaand en tegelijk speels mee aan de slag te gaan. In een prachtig kader in de natuur met een kleine groep en warme krachtige begeleiding van Griet Smits, Geertje Benoit en mezelf. Ben je er graag bij? Laat het ons weten!

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!