“In this Great Turning we shall learn to lead in love”

Mamuse

“What a time to be alive”! Wat een tijden. Op één of andere manier ondervinden we er allemaal invloed van. Alsof deze ‘crisis’ scherp stelt hoe we als mensen aan het leven zijn. Het is vaak IN de crisis dat we openstaan voor verandering.

Wat mij helpt is het helikopterperspectief. Dat maakt alle inhoud waar we over discussiëren plots kleiner. Dan voel ik telkens hoe het gaat om ‘als mens terug te keren naar de essentie, naar de natuur, naar onze liefde’. Als we dat samen zouden doen, kunnen we een r-love-utie opgang brengen. Lead in love betekent misschien voor elk van ons iets anders. De één moet misschien zijn stem laten horen of actie ondernemen, de ander moet misschien in stilte doen wat klopt of de eigen angst overwinnen of verbinden met gelijkgestemden of onze passies neer zetten in de wereld.

Deze tijd roept wel op om als mens weer in harmonie te gaan leven met al wat ons omringt. En ook met elkaar. Mijn waarheid is de jouwe niet. Het is ook maar mijn waarheid. De collectieve waarheid is groter dan de mens. We zijn maar een bescheiden deeltje van deze planeet die maar een nederig stuk is van het zonnestelsel om maar te zwijgen over alles dat we niet weten, zien, kennen…

Ik voel dat Verbinden voor mij essentieel is. Dat kan ook in hele kleine dingen een grote impact hebben. Verbinden met met lichaam, met mijn hart, met mijn missie. In kleine dingen en kleine momentjes. Soms gewoon door te zingen of te drummen of dankbaar te zijn voor wat is.
Het rimpeleffect van liefde dat dit veroorzaakt is wonderlijk. Het verspreidt zich sneller dan eender welke variant. Als onze intentie zuiver is en ons hart open, kunnen we als mensen samen zoveel betekenen. “It is time now!”

Verbinden via facebook of instagram

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!

Nieuwsbrief

Ja, ik ontvang graag de maandelijkse nieuwsbrief van Verbindend Leven met inspiratie en info over het aanbod.

Check je mailbox (of spam) voor het eerste mailtje!